Mikyna Blog

Recept: Borůvková smoothie miska

Recept: Borůvková smoothie miska

Borůvková smoothie miska patří k Vašim nejoblíbenějším Mikynovým snídaním a pokud si ji chcete připravit i sami doma, tak tady máte recept. Prázdniny jsou na to ideální čas!

Mikyna v Londýně

Mikyna v Londýně

Vyrážíte do Londýna a chtěli byste pár tipů, kam na dobrou kávu, snídani nebo hezkou večeři? Přečtěte si v následujícím článku, kde nám nejvíc chutnalo a kam v Londýně určitě zajít!

Workshop: Pečeme s Maškrtnicí

Workshop: Pečeme s Maškrtnicí

Jak z obyčejné mouky, vody a soli upéct perfektní bochník? Vyrazili jsme do Prahy za tou nejpovolanější, Julianou Fisherovou alias Maškrtnicí, naučit se, jak na to!

Káva na doma? Sofee!

Káva na doma? Sofee!

V Mikyně máme novinku! Sofee je nová sofistikovaná káva, kterou si snadno připravíte i doma. Stojí za ní tři baristé, kteří na ni pracovali více než rok a výsledek jejich práce stojí za to!

Rozhovor: Kačka Lukášková

Rozhovor: Kačka Lukášková

Zajímá Vás jak se studentka Toxikologie dostala za kávovar a co vlastně všechno obnáší práce baristy? Přečtěte si následující rozhovor.

Recept: Ovesná kaše s lesními borůvkami

Recept: Ovesná kaše s lesními borůvkami

Ovesná kaše s borůvkami je naše nejmilejší zimní snídaně. Použijte klasické ovesné vločky, které na rozdíl od těch jemných mají lepší strukturu a hlavně si pohlídejte správnou konzistenci!

latte art jam v Mikyně

latte art jam v Mikyně

Baristé ze severu a okolí pozor! Blíží se v pořadí již druhý LATTE ART JAM a tentokrát u nás v Mikyně. Přijďte si změřit své latte art síly a užít si pohodové odpoledne!

Práce v Mikyně

Práce v Mikyně

V Mikyně se nám to tu pěkně rozrůstá a potřebovali bychom náš stávající tým osvěžit o několik párů šikovných rukou. Baví tě káva nebo jsi spíš na snídaně?

Workshop: Krasopísmo

Workshop: Krasopísmo

Na workshopu Krasopísmo se naučíte psát ty nejkrásnější dopisy, citát na zeď nebo třeba kartičky na Vánoční dárky.

Recept: Špenátové palačinky

Recept: Špenátové palačinky

Špenátové palačinky vypadají super a navíc jsou skvělé na víkendovou snídani, oběd a vlastně i večeři. A jak si je připravit podle našeho receptu?

Další porceServírujeme ...