Mikyna Blog

Práce v Mikyně

Práce v Mikyně

V Mikyně se nám to tu pěkně rozrůstá a potřebovali bychom náš stávající tým osvěžit o několik párů šikovných rukou. Baví tě káva nebo jsi spíš na snídaně?

Workshop: Krasopísmo

Workshop: Krasopísmo

Na workshopu Krasopísmo se naučíte psát ty nejkrásnější dopisy, citát na zeď nebo třeba kartičky na Vánoční dárky.

Recept: Špenátové palačinky

Recept: Špenátové palačinky

Špenátové palačinky vypadají super a navíc jsou skvělé na víkendovou snídani, oběd a vlastně i večeři. A jak si je připravit podle našeho receptu?

Pop up: Snídaně s Bjukitchen

Pop up: Snídaně s Bjukitchen

Bára Karpíšková alias Bjukitchen má po první úspěšné kuchařce i nový snídaňový sešit plný krásných receptů a přijede Vám ho představit do našeho bistra 11. listopadu. A na co se můžete těšit?

Rozhovor: Klárka Waldhauserová

Rozhovor: Klárka Waldhauserová

Klárka Waldhauserová miluje lívance a nejraději by snídala od rána až do večera. V Mikyně je s námi přesně jeden rok a pokud Vás zajímá, jaké je to pracovat v Mikyně v kuchyni, tak čtěte dál

Avo chleba s Ricottou

Avo chleba s Ricottou

Topinka s Avokádem a zastřeným vajíčkem je Vaše nejoblíbenější víkendová snídaně v Mikyně. Teď si ji navíc můžete připravit podle našeho receptu i doma.

Jaké bylo letošní Ki-no?

Jaké bylo letošní Ki-no?

Filmový urban festival KI-NO je pro nás kulturní akce roku. Letošní pátý ročník se nesl ve znamení sci-fi a Mikyna tam samozřejmě nemohla chybět. Co jsme si na festival v pražské připravili letos?

Kokosový chia puding

Kokosový chia puding

Chia puding je naší oblíbenou letní snídaní nebo zdravým odpoledním dezertem a v tomto článku Vám prozradíme, jak ho děláme my v Mikyně.

Jóga brunch v Namastery

Jóga brunch v Namastery

Přijďte v neděli 9. července načerpat novou energii na lekci Vinyasa Flow s Klárou Pokornou v krásných prostorách studia Namastery. Po józe pak budeme společně dlouze snídat až do odpoledne. Namaste!

Jak na domácí kokosové mléko

Jak na domácí kokosové mléko

Jak si udělat kokosové mléko jsme se naučili na lekci vaření na Srí Lance. Až jsme se skoro styděli, že nás vůbec nenapadlo si kokosové mléko vyrobit doma.

Další porceServírujeme ...