Mikyna Blog

Pop up: Snídaně s Bjukitchen

Pop up: Snídaně s Bjukitchen

Bára Karpíšková alias Bjukitchen má po první úspěšné kuchařce i nový snídaňový sešit plný krásných receptů a přijede Vám ho představit do našeho bistra 11. listopadu. A na co se můžete těšit?

Rozhovor: Klárka Waldhauserová

Rozhovor: Klárka Waldhauserová

Klárka Waldhauserová miluje lívance a nejraději by snídala od rána až do večera. V Mikyně je s námi přesně jeden rok a pokud Vás zajímá, jaké je to pracovat v Mikyně v kuchyni, tak čtěte dál.

Recept: Avo chleba s Ricottou

Recept: Avo chleba s Ricottou

Topinka s Avokádem a zastřeným vajíčkem je Vaše nejoblíbenější víkendová snídaně v Mikyně. Teď si ji navíc můžete připravit podle našeho receptu i doma.

Jaké bylo letošní Ki-no?

Jaké bylo letošní Ki-no?

Filmový urban festival KI-NO je pro nás kulturní akce roku. Letošní pátý ročník se nesl ve znamení sci-fi a Mikyna tam samozřejmě nemohla chybět. Co jsme si na festival v pražské připravili letos?

Recept: Kokosový chia puding

Recept: Kokosový chia puding

Chia puding je naší oblíbenou letní snídaní nebo zdravým odpoledním dezertem a v tomto článku Vám prozradíme, jak ho děláme my v Mikyně.

Jóga brunch v Namastery

Jóga brunch v Namastery

Přijďte v neděli 9. července načerpat novou energii na lekci Vinyasa Flow s Klárou Pokornou v krásných prostorách studia Namastery. Po józe pak budeme společně dlouze snídat až do odpoledne. Namaste!

Jak na domácí kokosové mléko

Jak na domácí kokosové mléko

Jak si udělat kokosové mléko jsme se naučili na lekci vaření na Srí Lance. Až jsme se skoro styděli, že nás vůbec nenapadlo si kokosové mléko vyrobit doma.

Recept: Pavlova

Recept: Pavlova

Na Pavlovu jsem se chystala už léta letoucí respektive od té chvíle, kdy jsem ji poprvé ochutnala s holkami Tručkovými na International food festivalu ve Vídni.

Recept: Chřestový salát s kroupami

Recept: Chřestový salát s kroupami

Nedávno se nám do ruky dostala kuchařka Jezte Česky od Jany Vašákové a Zdeny Skokanové N. Hned nás nápad na ryze českou kuchařku spolu s krásnou titulní stránkou učaroval.

Další porceServírujeme ...