Jaké bylo letošní Ki-no?

Filmový urban festival KI-NO je pro nás kulturní akce roku. Letošní pátý ročník se nesl ve znamení sci-fi a Mikyna tam samozřejmě nemohla chybět. Letos jsme si do pražské kromě sladkých dobrot připravili i novou specialitu. Smažák v housce, stánkovou klasiku do ruky, jsme si vzali do parády a po nesčetném testování na našem týmu vybrali vítěze. Gouda doplněná domácí tatarkou, chilli a spousta koriandru v klasické pletýnce nás strašně bavila, přestože kulturně jíst se to upřímně moc nedalo. Každopádně už teď se těšíme na další ročník a do té doby live long and prosper!

Foto: Klára Waldhauserová
Uvařili jsme 10.9.2017
#event#recepty

Co zkusit ještě další?

Avo chleba s Ricottou

Avo chleba s Ricottou

Topinka s Avokádem a zastřeným vajíčkem je Vaše nejoblíbenější víkendová snídaně v Mikyně. Teď si ji navíc můžete připravit podle našeho receptu i doma.

Kokosový chia puding

Kokosový chia puding

Chia puding je naší oblíbenou letní snídaní nebo zdravým odpoledním dezertem a v tomto článku Vám prozradíme, jak ho děláme my v Mikyně.