Práce v Mikyně

V Mikyně se nám to tu pěkně rozrůstá a potřebovali bychom náš stávající tým osvěžit o několik párů šikovných rukou. Baví tě káva nebo jsi spíš na snídaně? Hledáš práci na poloviční úvazek nebo by si k nám chtěl jít na stálo?

Hledá se: Snídaňový guru

Hledáme nadšence do vaření a milovníka snídaní, který posílí náš kuchařský tým o pár šikovných rukou. Nepotřebujeme výuční list a léta praxe. Důležitá je pro nás chuť do práce, pečlivost, pracovitost a kreativita. Pokud máš k snídani taky tak rád Avo chleba nebo smoothie misku, budeme si rozumět. Všechno ostatní tě naučíme.

Co od tebe očekáváme?
Věk minimálně 18 let
Pracovitost, pečlivost, zájem o foodie trendy
Možnost pracovat alespoň 10 celých dnů v měsíci
Ideální jsou pro nás 2 víkendy + 2 dny v pracovním týdnu
(Není vhodné jako brigáda na odpoledne po škole, potřebujeme tě tu na celý den)
Nástup možný od ledna 2018

Jsi to ty? Napiš nám na mail hello@mikynapoint.cz a společně se domluvíme, co a jak dál.

Hledá se: Barista s úsměvem

Hledáme kávového nadšence, který posílí naši partu na place. Pokud už máš nějaké zkušenosti, tak jedině dobře. Nemáš? Nevadí, chuť do práce a úsměv jsou pro nás důležitější. Všechno ostatní tě můžeme naučit.

Co od tebe očekáváme?
Věk minimálně 18 let
Příjemné vystupování, pracovitost a pečlivost, týmového ducha
Možnost pracovat na stálý nebo tříčtvrteční úvazek včetně víkendů
Komunikativní znalost Angličtiny
Předchozí zkušenosti na podobné pozici jsou tvoje výhoda
Nástup možný od ledna 2018

Jsi to ty? Napiš nám na mail hello@mikynapoint.cz a společně se domluvíme, co a jak dál.

Dej nám o sobě vědět!

Napiš nám na náš email hello@mikynapoint.cz kdo jsi, co tě baví a o jakou pozici by si měl zájem. Nebo se rovnou stav za námi do Mikyny osobně a společně se domluvíme, co a jak dál.

Kontakt
Mikyna
5. Května 62, Liberec
hello@mikynapoint.cz

Uvařili jsme 4.12.2017
#Mikyna#prace

Co zkusit ještě další?

Rozhovor: Kačka Lukášková

Rozhovor: Kačka Lukášková

Zajímá Vás jak se studentka Toxikologie dostala za kávovar a co vlastně všechno obnáší práce baristy? Přečtěte si následující rozhovor.

Rozhovor: Klárka Waldhauserová

Rozhovor: Klárka Waldhauserová

Klárka Waldhauserová miluje lívance a nejraději by snídala od rána až do večera. V Mikyně je s námi přesně jeden rok a pokud Vás zajímá, jaké je to pracovat v Mikyně v kuchyni, tak čtěte dál.