Tým: Pája Novotná

Páju u nás můžete na place nebo za kávovarem potkat už nějaký ten pátek, pokud teda zrovna není ve škole. Je to náš hlavní guru přes nulajedničky. Její zásluhou máme v Mikyně všechny excelovský tabulky řádně vytuněný. Její favorit mezi pivovary je momentálně Zhůřák, miluje červenou řepu a jestli na ni chcete udělat dojem, tak si hlavně neslaďte filtrovanou kávu.

 

Za kávovar nebo na plac? Podle toho jak se vyspím
Espresso nebo batch brew?
 Batch
Limonáda nebo kombucha?
Kombucha
Affogatto se zmrzlinou z kardamomu nebo nového koření?
Nové koření
Slaná nebo sladká snídaně?
Sladká
Koprovka nebo guláš?
Koprovka
Co bychom si měli uvařit na příští personálku?
Crumble a párky
Smetánek nebo termix? 
Termix
Jakou zeleninu máš nejraději? 
Řepu
Jakou zeleninu/ovoce nemáš vůbec ráda? 
Papáju
Víno nebo pivo? 
Pivo
Espresso tonic nebo Gin tonic? Gin tonic
Míchaný, sázený nebo zastřený?
Míchaný
Nejoblíbenější dezert? 
Řepová bábovka
Co bychom měli uvařit příští týden k obědu?
Bramborovou kaši a cokoliv k ní
Kam nejraději chodíš v Liberci na jídlo? 
Hanoi
Co máš v práci ráda? 
Lidi
Co tě v práci naopak nejvíc štve? 
Tištění kelímků a když si někdo osladí filtr

 

 

Uvařili jsme 29.4.2020
#lidé#Mikyna#team

Co zkusit ještě další?

Tým: Anča Venzarová

Tým: Anča Venzarová

Když k nám nastoupila, nikdo ji neřekl jinak než Rory. V práci ji to jde od ruky a bezpečně poznáte, že má směnu, podle malých mističek s jídlem, které nacházíme na těch nejroztodivnějších místech.

Workshop: Krasopísmo

Workshop: Krasopísmo

Na workshopu Krasopísmo se naučíte psát ty nejkrásnější dopisy, citát na zeď nebo třeba kartičky na Vánoční dárky.