Workshop: Pečeme s Maškrtnicí
Jak z obyčejné mouky, vody a soli upéct perfektní bochník? Vyrazili jsme do Prahy za tou nejpovolanější, Julianou Fisherovou alias Maškrtnicí, naučit se, jak na to!
Víkendový brunch v Mikyně trochu jinak. Nebudeme vařit my, ale Klára Waldhauserová, která si pro Vás nachystala komplet snídaňové menu. Nebudou chybět lívance, topinka ani vajíčka.
Víkendový brunch v Mikyně trochu jinak. Nebudeme vařit my, ale Klára Waldhauserová, která si pro Vás nachystala komplet snídaňové menu. Nebudou chybět lívance, topinka ani vajíčka.
Kdy? Poslední lednový víkend 27. a 28. ledna 2024
V kolik? V sobotu i neděli od 9 do 16 hodin
Rezervace? Své místo si rezervujte přímo u nás v bistru nebo zavolejte na 482 710 746