Pop-up: Vikendový brunch s Klárou
Víkendový brunch v Mikyně trochu jinak. Nebudeme vařit my, ale Klára Waldhauserová, která si pro Vás nachystala komplet snídaňové menu.
Evička slaví dneska na Valentýna čtvrtý výročí v Mikyně a podle jejího barvitého vyprávění jí první den zůstal hluboko zarytý do paměti. Na úvod loupala deset kilo červený řepy a dělali jsme zrovna burgry k obědu, takže dost masakr. Každopádně jsme moc rádi, že ji to neodradilo a je tu s námi dodnes. Sice vlastně skoro vůbec nejí zeleninu ale hlívová v jejím podání je prostě top.
Loupat cibuli nebo loupat česnek? Česnek
Smažený sýr nebo řízek? Řízek
Špagety nebo penne? Špagety
Slaná nebo sladká snídaně? Slaná
Espresso nebo batch? Espresso (ideálně Americano)
Koprovka nebo guláš? Guláš
Co bychom si měli uvařit na příští personálku? Crumble a párky!
Smetánek nebo termix? Smetánek
Jakou zeleninu máš nejraději? Okurku
Jakou zeleninu nemáš vůbec ráda? Celer, to je jasný.
Víno nebo pivo? Víno
Loupák s mákem, ořechy nebo čokoládou? Ořechový
Míchaný, sázený nebo zastřený? Sázený
Nejoblíbenější dezert? Ze sladkýho asi nic, ale nejraději mám crumble
Co bychom měli uvařit příští týden k obědu? Kulajdu
Kam nejraději chodíš na jídlo? Na phočko na Tržní do bistra MOC
Co máš v práci ráda? Personálky
Co tě v práci naopak nejvíc štve? Když nejsou nastříhaný papíry na sendviče