Tým: Lukáš Prepiak

Luky je s námi v Mikyně téměř od začátku. Nejdřív jste ho mohli sem tam potkat na place, kam chodil ve volném čase. Pak jsme ho ale doslova ukecali, svou původní profesi pověsil na hřebík a už čtvrtým rokem v Mikyně vaří. Nejraději máme od něj palačinky, plněný papriky nebo polentu s pečenou zeleninou. Kromě vaření je expert i na pěstování pokojovek, takže to je náš hlavní guru přes kytky. Rád vyrazí obhlídnout nově otevřené podniky. V Liberci má kromě Mikyny rád třeba bistro Široká nebo Masa Buku.

 

Smažený sýr nebo řízek? Smažák
Se kterými třemi surovinami pracuješ nejraději? S bramborami, Halloumi a vínem 🙂
Lívanec nebo palačinky? Kváskový lívanec
Slaná nebo sladká snídaně? Slaná
Nejoblíbenější zelenina? Okurka a rajče
Co bychom si měli uvařit na příští personálku? Vafle
Termix nebo smetánek? Termix
Víno nebo pivo? Víno
Směna ve všední den nebo o víkendu? Víkendová
Míchaný, sázený nebo zastřený? Nejraději sázený
Chleba nebo rohlík? Chleba
Co bychom měli uvařit příští týden k obědu? Lasagně
Kam nejraději chodíš v Liberci na jídlo? Bistro Široká a Řecká 
Co máš v práci rád? Kolektiv
Co tě v práci naopak nejvíc štve? Extrémně vymýšliví zákazníci

Uvařili jsme 28.8.2021
#lidé#Mikyna#team

Co zkusit ještě další?

latte art jam v Mikyně

latte art jam v Mikyně

Baristé ze severu a okolí pozor! Blíží se v pořadí již druhý LATTE ART JAM a tentokrát u nás v Mikyně. Přijďte si změřit své latte art síly a užít si pohodové odpoledne!

Tým: Káča Lukášková

Tým: Káča Lukášková

Káťa je v Mikyně už čtvrtým rokem a to, že je skvělá baristka snad ani nemusíme zmiňovat. Možná jste ale netušili, že ji po směně můžete potkat, jak v Jizerkách oškubává smrkové výhonky...