Tým: Lukáš Prepiak

Luky je s námi v Mikyně téměř od začátku. Nejdřív jste ho mohli sem tam potkat na place, kam chodil ve volném čase. Pak jsme ho ale doslova ukecali, svou původní profesi pověsil na hřebík a už čtvrtým rokem v Mikyně vaří. Nejraději máme od něj palačinky, plněný papriky nebo polentu s pečenou zeleninou. Kromě vaření je expert i na pěstování pokojovek, takže to je náš hlavní rádce a guru přes kytky. Rád vyrazí obhlídnout nově otevřené podniky. V Liberci máme kromě Mikyny rád třeba bistro Široká nebo Řeckou.

 

Smažený sýr nebo řízek? Smažák
Se kterými třemi surovinami pracuješ nejraději? S bramborami, Halloumi a vínem 🙂
Lívanec nebo palačinky? Kváskový lívanec
Slaná nebo sladká snídaně? Slaná
Nejoblíbenější zelenina? Okurka a rajče
Co bychom si měli uvařit na příští personálku? Vafle
Termix nebo smetánek? Termix
Víno nebo pivo? Víno
Směna ve všední den nebo o víkendu? Víkendová
Míchaný, sázený nebo zastřený? Nejraději sázený
Chleba nebo rohlík? Chleba
Co bychom měli uvařit příští týden k obědu? Lasagně
Kam nejraději chodíš v Liberci na jídlo? Bistro Široká a Řecká
Co máš v práci rád? Kolektiv
Co tě v práci naopak nejvíc štve? Extrémně vymýšlivý zákazníci

Uvařili jsme 28.8.2021
#lidé#Mikyna#team

Co zkusit ještě další?

Workshop: Pečeme s Maškrtnicí

Workshop: Pečeme s Maškrtnicí

Jak z obyčejné mouky, vody a soli upéct perfektní bochník? Vyrazili jsme do Prahy za tou nejpovolanější, Julianou Fisherovou alias Maškrtnicí, naučit se, jak na to!

Hledáme cukrářku/pekařku

Hledáme cukrářku/pekařku

Hledáme do našeho týmu posilu do pekárny. Nepotřebujeme výuční list ani léta praxe, vše důležité tě naučíme.