Tým: Anča Venzarová

Když k nám Anička nastoupila, nikdo jí ze začátku neřekl jinak než Rory, přestože ona sama se na Gilmorky nikdy nekoukala. Je u nás sice služebně i věkově nejmladší, ale práce jí jde od ruky a je moc šikovná. To, že má směnu poznáte bezpečně podle různých malých mističek s jídlem, které nacházíme po celé Mikyně. Od nového roku ji pak můžete potkat nejen na place, ale už i za kávovarem, kde se od zkušenějších kolegyň učí ty nejhezčí cappucina.

 

Káva nebo čaj? Čaj ale nejvíc si stejně ujíždím na kakau
Slaná nebo sladká snídaně? Nejdřív slaná a po ní sladká :))
Espresso nebo batch? Batch
Koprovka nebo guláš? Koprovka
Co bychom měli uvařit příští týden k obědu? Rizoto, kari nebo cokoli s rýží
Lívanec nebo palačinky? Tak to je hodně těžký, ale lívanec
Jakou zeleninu máš nejraději? Okurku, mrkev a ředkvičky
Jakou zeleninu nemáš vůbec ráda? Papriku, jakýkoliv listí a nesnáším maliny!
Nejoblíbenější dezert? Strouhaný koláč a karamelový košíčky
Víno nebo pivo? Víno
Fermentovaná limonáda nebo ze sirupu? Rozhodně ze sirupu
Míchaný, sázený nebo zastřený? Zastřený
Kam nejraději chodíš na jídlo?
V Liberci na phočko do Revoluční a pak na pizzu do 59 v Jablonci
Co máš v práci ráda? Když se mi něco povede, třeba teď když se učím na kávovaru a kolegové a zákazníci mě chválí, že mi to jde.
Co tě v práci naopak nejvíc štve? Nejvíc mě mrzí, když přijdou zákazníci, kteří si na nás vylejvají svou blbou náladu, za kterou my ale nemůžeme a místo toho, aby si užili víkendový brunch, tak jsou protivní

 

 

Uvařili jsme 21.1.2020
#lidé#Mikyna#team

Co zkusit ještě další?

Práce v Mikyně

Práce v Mikyně

V Mikyně se nám to tu pěkně rozrůstá a potřebovali bychom náš stávající tým osvěžit o několik párů šikovných rukou. Baví tě káva nebo jsi spíš na snídaně?

Rozhovor: Klára Waldhauserová

Rozhovor: Klára Waldhauserová

Klárka Waldhauserová miluje lívance a nejraději by snídala od rána až do večera. V Mikyně je s námi přesně jeden rok a pokud Vás zajímá, jaké je to pracovat v Mikyně v kuchyni, tak čtěte dál.