Tým: Pája Novotná

Páju u nás můžete na place nebo za kávovarem potkat už nějaký ten pátek, pokud teda zrovna není ve škole. Je to náš hlavní guru přes nulajedničky. Její zásluhou máme v Mikyně všechny excelovský tabulky řádně vytuněný. Její favorit mezi pivovary je momentálně Zhůřák, miluje červenou řepu a jestli na ni chcete udělat dojem, tak si hlavně neslaďte filtrovanou kávu.

 

Za kávovar nebo na plac? Podle toho jak se vyspím
Espresso nebo batch brew?
 Batch
Limonáda nebo kombucha?
Kombucha
Affogatto se zmrzlinou z kardamomu nebo nového koření?
Nové koření
Slaná nebo sladká snídaně?
Sladká
Koprovka nebo guláš?
Koprovka
Co bychom si měli uvařit na příští personálku?
Crumble a párky
Smetánek nebo termix? 
Termix
Jakou zeleninu máš nejraději? 
Řepu
Jakou zeleninu/ovoce nemáš vůbec ráda? 
Papáju
Víno nebo pivo? 
Pivo
Espresso tonic nebo Gin tonic? Gin tonic
Míchaný, sázený nebo zastřený?
Míchaný
Nejoblíbenější dezert? 
Řepová bábovka
Co bychom měli uvařit příští týden k obědu?
Bramborovou kaši a cokoliv k ní
Kam nejraději chodíš v Liberci na jídlo? 
Hanoi
Co máš v práci ráda? 
Lidi
Co tě v práci naopak nejvíc štve? 
Tištění kelímků a když si někdo osladí filtr

 

 

Uvařili jsme 29.4.2020
#lidé#Mikyna#team

Co zkusit ještě další?

Workshop: Pečeme s Maškrtnicí

Workshop: Pečeme s Maškrtnicí

Jak z obyčejné mouky, vody a soli upéct perfektní bochník? Vyrazili jsme do Prahy za tou nejpovolanější, Julianou Fisherovou alias Maškrtnicí, naučit se, jak na to!

Rozhovor: Klára Waldhauserová

Rozhovor: Klára Waldhauserová

Klárka Waldhauserová miluje lívance a nejraději by snídala od rána až do večera. V Mikyně je s námi přesně jeden rok a pokud Vás zajímá, jaké je to pracovat v Mikyně v kuchyni, tak čtěte dál.