Recept: Pavlova
Na Pavlovu jsem se chystala už léta letoucí respektive od té chvíle, kdy jsem ji poprvé ochutnala s holkami Tručkovými na International food festivalu ve Vídni.
Opečená vánočka s vanilkovým krémem je pomalu, ale jistě náš každoroční vánoční bestseller, bez kterého se naše adventní brunche neobejdou a jestli byste si ji rádi na Vánoce připravili i doma, tak tady je náš recept. Je ideální, pokud už má vaše vánočka svůj nejlepší čas za sebou. Vánočky si pečeme v Mikyně sami, ale použijte jakýkoli Váš oblíbený vánočkový recept, bude fungovat.
Opečenou vánočku nakrájíme na kousky, opečeme na pánvi s kouskem másla a podáváme s teplou vanilkovou omáčkou a lesním ovocem. Krásný advent!
Stejný recept samozřejmě funguje i s mazancem na Velikonoce.