Recept: Ricottová bábovka
Svěží po citrónu, vláčná díky Ricottě. Ideální k nedělnímu čaji i jen tak na snídani. Jedna z našich nejoblíbenějších, tak si ji zkuste upéct podle našeho receptu.
Opečená vánočka s vanilkovým krémem je pomalu, ale jistě náš každoroční vánoční bestseller, bez kterého se naše adventní brunche neobejdou a jestli byste si ji rádi na Vánoce připravili i doma, tak tady je náš recept. Je ideální, pokud už má vaše vánočka svůj nejlepší čas za sebou. Vánočky si pečeme v Mikyně sami, ale použijte jakýkoli Váš oblíbený vánočkový recept, bude fungovat.
Opečenou vánočku nakrájíme na kousky, opečeme na pánvi s kouskem másla a podáváme s teplou vanilkovou omáčkou a lesním ovocem. Krásný advent!
Stejný recept samozřejmě funguje i s mazancem na Velikonoce.