Hledáme kuchaře
Hledáme do našeho týmu nového kitchen hero. Nepotřebujeme výuční list ani léta praxe, vše důležité tě naučíme.
Špenátové palačinky vypadají super a navíc jsou skvělé na víkendovou snídani, oběd a vlastně i večeři. Můžete je jíst celý den! My je máme nejraději s farmářským tvarohem, rukolou, restovanými žampiony a čerstvým kozím sýrem. A vždycky si do nich přidáme i nutnou dávku cibulové marmelády, protože s ní chutná prostě všechno tak nějak lépe. Asi nemusíme psát, že do palačinek si můžete dát cokoliv, co máte rádi Vy. Skvěle do nich můžete zužitkovat všemožné bylinky ale i poklady z ledničky. A pokud máte na zahradě jedlé květy, šup s nimi na talíř.Takže si hned příští víkend udělejte hezké ráno a zkuste náš recept.
1. Mléko se špenátem rozmixujeme v mixéru a dochutíme solí, pepřem a případně i špetkou chilli. Poté zašleháme vajíčka a mouku, aby vzniklo hladké těsto. Dobré je si nechat těsto alespoň 20 minut odležet.
2. Palačinky smažíme na oleji při nižší teplotě. Z jedné strany asi 2 minuty, z druhé jen zlehka opečeme, tak aby zůstaly palačinky hezky sytě zelené.
3. My máme palačinky nejradši plněné farmářským tvarohem, rukolou, žampiony restovanými na másle s tymiánem a stroužkem česneku, cibulovou marmeládou a nadrobeným čerstvým kozím sýrem.