Tým: Tereza Slavíková

Terezu u nás v Mikyně můžete potkávat za kávovarem už nějaký ten pátek. Je to jedna z našich nejlepších a nejzkušenějších baristek, která vám do cappuccina nakreslí ten nejhezčí tulipán nebo labuť, kterou si teď poctivě trénovala a už to aspoň nevypadá jako krocan :)). Nikdy ji nemusíte dlouho přemlouvat, aby ochutnala a zhodnotila nějaký nový výtvor v pekárně, ale jakmile jsou k obědu houby, cítí je snad už od vchodových dveří a v kuchyni ji ten den sotva zahlídnete.

 

Smažený květák nebo celerový řízek? Květák
Majonéza nebo tatarka? Tatarka
Slaná nebo sladká snídaně?
Spíš sladká

Espresso nebo batch? Batch
Labuť nebo tulipán? Tulipán
Koprovka nebo guláš? Koprovka
Co bychom si měli uvařit na příští personálku? Kátiny tvarohový koblihy, crumble a drožďovou pomazánku k tomu
Smetánek nebo termix? To je těžký, ale asi termix
Jakou zeleninu máš nejraději? Rajčata
Jakou zeleninu nemáš vůbec ráda? Lilek, batáty a všechno „rozňahňaný“
Karamelový nebo citrónový košíček? Buchtu!
Víno nebo pivo? Víno
Loupák s mákem, ořechy nebo čokoládou? S ořechy
Míchaný, sázený nebo zastřený? Sázený
Nejoblíbenější dezert? Momentálně perník, ale když je fakt krize, tak čokoládový dort
Co bychom měli uvařit příští týden k obědu? Cokoliv s bramborovou kaší
Kam nejraději chodíš na jídlo?
 Do Kovárny, Bistra Široká a do restaurace U Čápa
Co máš v práci ráda? Kolektiv, kávu a dobrý jídlo
Co tě v práci naopak nejvíc štve? Když nejsou věci na svém místě a taky protivní zákazníci

 

 

Uvařili jsme 2.2.2020
#lidé#Mikyna#team

Co zkusit ještě další?

Tým: Pája Novotná

Tým: Pája Novotná

Pája je kromě skvělé baristky i naše hlavní expertka na cokoliv s nulajedničkama. Miluje pivo a jestli chcete vědět, co by si dala příští týden k obědu, tak čtěte dál...

Tým: Eva Puhalová

Tým: Eva Puhalová

Evička slaví dneska na Valentýna čtvrtý výročí v Mikyně a podle jejího barvitého vyprávění jí první den zůstal hluboko zarytý do paměti.