Rozhovor: Klára Waldhauserová
Klárka Waldhauserová miluje lívance a nejraději by snídala od rána až do večera. V Mikyně je s námi přesně jeden rok a pokud Vás zajímá, jaké je to pracovat v Mikyně v kuchyni, tak čtěte dál.
Má kočku Eden, je dobrodruh, co rád leze po horách a spát pod širákem mu není cizí a hlavně, ve věcech musí mít fakt pořádek! To je Kristy, holka, která je s námi v Mikyně už fakt dlouho. Směny za kávovarem má jako doplněk ke svému doktorandskému studiu Nanotechnologií na Technické univerzitě a kromě kávy stojí za těmi nejhezčeji napsanými a nakreslenými cedulemi v Mikyně.
Slaná nebo sladká snídaně? Ideálně obojí
Nejoblíbenější zelenina? Jedna? Miluju všechnu, ale když jednu, tak volím letní okurek ze skleníku
A jakou vůbec nemáš ráda? Taková asi není
Co bychom si měli uvařit na příští personálku? Chleba s máslem, vajíčkem na měkko a pažitkou a mističku jáhlové kaše s pečenou meruňkou
Smažák nebo řízek? Řízek
Víno nebo pivo? Jak kdy, ale víc se kloním k pivu
Míchaný, sázený nebo zastřený? Asi míchaná
Co bychom měli uvařit příští týden k obědu? Houbovou sekanou s kaší. Jinak už mám dlouho chuť na hovězího ptáčka s rýží nebo holanďák :))
Kam nejraději chodíš v Liberci na jídlo? Samosebou do Mikyny, pak mám ráda Maliník, Muhu, Masabuku, Moc, Labák a Bistro Široká
Co máš v práci ráda? Tu atmosféru, když jsou všichni spokojení a užívají si to obě strany, naši stáláci a samozřejmě mikyňácká parta
Co tě v práci naopak nejvíc štve? Hladoví bručouní a nepořádek na baru, všeobecně neřád ve věcech, ale sama občas ze srandy říkám, že v tomhle mám trochu autistický sklony