Hledáme cukrářku/pekařku
Hledáme do našeho týmu posilu do pekárny. Nepotřebujeme výuční list ani léta praxe, vše důležité tě naučíme.
Hledáme do našeho týmu posilu do pekárny. Nepotřebujeme výuční list ani léta praxe, vše důležité tě naučíme.
Hledáme do našeho týmu novou tvář za kávovar. Nepotřebujeme výuční list ani léta praxe, vše důležité tě naučíme.
Hledáme do našeho týmu nového kitchen hero. Nepotřebujeme výuční list ani léta praxe, vše důležité tě naučíme.
Luky je s námi v Mikyně téměř od začátku. Nejdřív jste ho mohli sem tam potkat na place, ale pak jsme ho doslova ukecali a už čtvrtým rokem v Mikyně vaří...
Káťa je v Mikyně už čtvrtým rokem a to, že je skvělá baristka snad ani nemusíme zmiňovat. Možná jste ale netušili, že ji po směně můžete potkat, jak v Jizerkách oškubává smrkové výhonky...
Affogatto je letní klasika. Espresso v kombinaci se zmrzlinou je jednoduché a dokonalé zároveň. Najít ale tu správnou zmrzlinu je oříšek. Letos jsme si ji tedy rozhodli udělat sami...
Pája je kromě skvělé baristky i naše hlavní expertka na cokoliv s nulajedničkama. Miluje pivo a jestli chcete vědět, co by si dala příští týden k obědu, tak čtěte dál...
Evička slaví dneska na Valentýna čtvrtý výročí v Mikyně a podle jejího barvitého vyprávění jí první den zůstal hluboko zarytý do paměti.
Terezu u nás za kávovarem můžete potkávat už nějaký ten pátek. Je to jedna z našich nejlepších baristek a jestli chcete vědět, jestli má raději espresso nebo batch, čtěte dál...
Loupáky u Vás dost frčí, většinou je nestihneme ani vyfotit a už jsou pryč. Podle naší statistiky vedou plněné ořechy nebo mákem, ale ještě teplé s rozteklou čokoládou taky nejsou k zahození...