Tým: Lukáš Prepiak
Luky je s námi v Mikyně téměř od začátku. Nejdřív jste ho mohli sem tam potkat na place, ale pak jsme ho doslova ukecali a už čtvrtým rokem v Mikyně vaří...
Luky je s námi v Mikyně téměř od začátku. Nejdřív jste ho mohli sem tam potkat na place, ale pak jsme ho doslova ukecali a už čtvrtým rokem v Mikyně vaří...
Káťa je v Mikyně už čtvrtým rokem a to, že je skvělá baristka snad ani nemusíme zmiňovat. Možná jste ale netušili, že ji po směně můžete potkat, jak v Jizerkách oškubává smrkové výhonky...
Affogatto je letní klasika. Espresso v kombinaci se zmrzlinou je jednoduché a dokonalé zároveň. Najít ale tu správnou zmrzlinu je oříšek. Letos jsme si ji tedy rozhodli udělat sami...
Pája je kromě skvělé baristky i naše hlavní expertka na cokoliv s nulajedničkama. Miluje pivo a jestli chcete vědět, co by si dala příští týden k obědu, tak čtěte dál...
Evička slaví dneska na Valentýna čtvrtý výročí v Mikyně a podle jejího barvitého vyprávění jí první den zůstal hluboko zarytý do paměti.
Terezu u nás za kávovarem můžete potkávat už nějaký ten pátek. Je to jedna z našich nejlepších baristek a jestli chcete vědět, jestli má raději espresso nebo batch, čtěte dál...
Loupáky u Vás dost frčí, většinou je nestihneme ani vyfotit a už jsou pryč. Podle naší statistiky vedou plněné ořechy nebo mákem, ale ještě teplé s rozteklou čokoládou taky nejsou k zahození...
Na první únorový čtvrtek jsme pro Vás společně s vinařstvím Arte Vini připravili opět degustaci vín, na kterou se těšíme už od podzimu! Do diářů si zapište 6. února od 19 hodin u nás v bistru.
Když k nám nastoupila, nikdo ji neřekl jinak než Rory. V práci ji to jde od ruky a bezpečně poznáte, že má směnu, podle malých mističek s jídlem, které nacházíme na těch nejroztodivnějších místech.
Máme pro Vás recept na naši podzimní vitrínovou stálici. Dýňový dort s karamelovým krémem, který se na období podzimu a zimy parádně hodí!