Recept: Ovesná kaše s lesními borůvkami
Ovesná kaše s borůvkami je naše nejmilejší zimní snídaně. Použijte klasické ovesné vločky, které na rozdíl od těch jemných mají lepší strukturu a hlavně si pohlídejte správnou konzistenci!
Ovesná kaše s borůvkami je naše nejmilejší zimní snídaně. Použijte klasické ovesné vločky, které na rozdíl od těch jemných mají lepší strukturu a hlavně si pohlídejte správnou konzistenci!
Baristé ze severu a okolí pozor! Blíží se v pořadí již druhý LATTE ART JAM a tentokrát u nás v Mikyně. Přijďte si změřit své latte art síly a užít si pohodové odpoledne!
V Mikyně se nám to tu pěkně rozrůstá a potřebovali bychom náš stávající tým osvěžit o několik párů šikovných rukou. Baví tě káva nebo jsi spíš na snídaně?
Na workshopu Krasopísmo se naučíte psát ty nejkrásnější dopisy, citát na zeď nebo třeba kartičky na Vánoční dárky.
Špenátové palačinky vypadají super a navíc jsou skvělé na víkendovou snídani, oběd a vlastně i večeři. A jak si je připravit podle našeho receptu?
Bára Karpíšková alias Bjukitchen má po první úspěšné kuchařce i nový snídaňový sešit plný krásných receptů a přijede Vám ho představit do našeho bistra 11. listopadu. A na co se můžete těšit?
Klárka Waldhauserová miluje lívance a nejraději by snídala od rána až do večera. V Mikyně je s námi přesně jeden rok a pokud Vás zajímá, jaké je to pracovat v Mikyně v kuchyni, tak čtěte dál.
Topinka s Avokádem a zastřeným vajíčkem je Vaše nejoblíbenější víkendová snídaně v Mikyně. Teď si ji navíc můžete připravit podle našeho receptu i doma.
Filmový urban festival KI-NO je pro nás kulturní akce roku. Letošní pátý ročník se nesl ve znamení sci-fi a Mikyna tam samozřejmě nemohla chybět. Co jsme si na festival v pražské připravili letos?
Chia puding je naší oblíbenou letní snídaní nebo zdravým odpoledním dezertem a v tomto článku Vám prozradíme, jak ho děláme my v Mikyně.