Recept: Špenátové palačinky
Špenátové palačinky vypadají super a navíc jsou skvělé na víkendovou snídani, oběd a vlastně i večeři. A jak si je připravit podle našeho receptu?
Špenátové palačinky vypadají super a navíc jsou skvělé na víkendovou snídani, oběd a vlastně i večeři. A jak si je připravit podle našeho receptu?
Bára Karpíšková alias Bjukitchen má po první úspěšné kuchařce i nový snídaňový sešit plný krásných receptů a přijede Vám ho představit do našeho bistra 11. listopadu. A na co se můžete těšit?
Klárka Waldhauserová miluje lívance a nejraději by snídala od rána až do večera. V Mikyně je s námi přesně jeden rok a pokud Vás zajímá, jaké je to pracovat v Mikyně v kuchyni, tak čtěte dál.
Topinka s Avokádem a zastřeným vajíčkem je Vaše nejoblíbenější víkendová snídaně v Mikyně. Teď si ji navíc můžete připravit podle našeho receptu i doma.
Filmový urban festival KI-NO je pro nás kulturní akce roku. Letošní pátý ročník se nesl ve znamení sci-fi a Mikyna tam samozřejmě nemohla chybět. Co jsme si na festival v pražské připravili letos?
Chia puding je naší oblíbenou letní snídaní nebo zdravým odpoledním dezertem a v tomto článku Vám prozradíme, jak ho děláme my v Mikyně.
Přijďte v neděli 9. července načerpat novou energii na lekci Vinyasa Flow s Klárou Pokornou v krásných prostorách studia Namastery. Po józe pak budeme společně dlouze snídat až do odpoledne. Namaste!
Jak si udělat kokosové mléko jsme se naučili na lekci vaření na Srí Lance. Až jsme se skoro styděli, že nás vůbec nenapadlo si kokosové mléko vyrobit doma.
Na Pavlovu jsem se chystala už léta letoucí respektive od té chvíle, kdy jsem ji poprvé ochutnala s holkami Tručkovými na International food festivalu ve Vídni.
Nedávno se nám do ruky dostala kuchařka Jezte Česky od Jany Vašákové a Zdeny Skokanové N. Hned nás nápad na ryze českou kuchařku spolu s krásnou titulní stránkou učaroval.